Kubajs
Re: Kubajs
Ahoj, vítám Tě u nás.Trochu se známe z dungů a myslím, že nebude problém.Jsem pro vyzkoušení které je daleko lepší než rozebírání na forku.Časem se úkáže jestli jako člověk zapadneš nebo ne, zdá se že je to asi to nejdůležitější a já se kolikrát nestačím divit co pouhá hra s lidma udělá. 

Jako Pat a Mat tak je Spirit a Kubajs, vzal bych je společně a uvidíme co z toho vznikne. Osobně jsem s nimi hrál jak v PvP tak v PvM a dle mého názoru by se do teamu hodili.
Kubajs si musi to vyrikat si Razim,a Razi s Kubajsem.
Překvap druhé a zjistíš jejich šoky, gesta a amoky.
Cau s tebou se taky neznam ani s spolu nikdy nehrali asi
Tak te vitam. Nemam moc co rict
Jen s tim razem si to mosite nejak vyresit do toho ja se michat nechcu.

Neodkládej na pátek to co můžes vypít ve středu. 

Čau, též Tě vítám 
S Razem si to první musíte vyříkat a dojít k závěru, nemá cenu když se oba budete hádat. Tak nějak doufám, že z Tvé strany nějaké problémy nebudou, dál ti toho moc neřeknu, neznáme se, snad se ti u nás bude líbit.

S Razem si to první musíte vyříkat a dojít k závěru, nemá cenu když se oba budete hádat. Tak nějak doufám, že z Tvé strany nějaké problémy nebudou, dál ti toho moc neřeknu, neznáme se, snad se ti u nás bude líbit.
Davion - Teuton lamadin
+hromada bordelu co nehraji
Je to hra, o nic nejde.
+hromada bordelu co nehraji
Je to hra, o nic nejde.

Razoj jsem se omluvil ... NAvic me asi nejvice stve,ze clovek ktery delal to same pak nesnese pravdu od nekoho jineho... Hold to musim rict takhle.... Par usi mi neco prozradilo,vice info icq kdo by chtel.....
Nelibej se mi intrigy,a nechci aby to tu bylo,nezlob se Kubajsi.Raziho mam rada,je palicaty, ale je cestny,ferovy ,rozumny kluk.
Ahoj,tak co Kubajsi jak to vidis?Chces pokracovat a zapadnout do guildy,a nebo jako Spirit stahnes prihlasku?Vim ze ses omluvil Razovi,a Raz rekl na mape ze by snad ti dal sanci,ale musel bys splnit nejaky ukol.Je to na tobe.
jak tak sledujem tu prihlasku tak sa ani necudujem:p gl, chvilu som s nim hraval a ziadny problem
ps: dajte mi pristup na mapu chybate mi:(
ps: dajte mi pristup na mapu chybate mi:(