Již nějakou chvíli hledám partu lidí, se kterými bych trávil nějaký ten díl mého volného času. Jsem celkem vybíravý a nechtěl bych skočit hned do první Guildy co se namane, nebo někam kde najdu nedůvěřivé, či nepříjemné hráče. A jelikož jsem dostal doporučení na vaši Guildu a možná jsem se již párkrát s někým z vás setkal, neslyšel jsem na vás ani od vás nikdy nic špatného, rád bych to u vás zkusil

Budu upřímný, nejdříve jsem byl krátkou chvíli žadatelem u MG, nicméně můj "přezdívkový skorojmenovec" Raxik, na mě nebyl moc příjemný, co se týče přezdívky, která se mu nelíbila a celkově ta důvěra mezi hráči dle mého prvního rychlého názoru moc není. Takže aniž bych to s nimi vůbec zkusil v dungu, byl jsem Raxik-em tak trochu odmítnut s tím, že teď není vhodná doba k přijetí nového člena. Navíc bylo mi naznačeno, že dobrých kleriků mají údajně dost a jak popíšu níže, já jsem hlavně a především Klerik, respektive vždy jsem v každé hře hrával vždy "support" - podporu. tj. klerik

Abych to zbytečně neprodlužoval shrnu mojí přihlášku do těch nejdůležitějších bodů:
1. Jmenuji se Lukáš Rusnák je mi 25 let a jsem z takové menší díry kousek za Jihlavou, hrál jsem již dříve, ale tak nějak spíše sám a s velkými pauzami.
2. Postav zatím moc nemám, po dlouhé přestávce (asi 7-8 let) jsem o všechny dřívější přišel a bohužel emaily od nich nemám, abych je mohl obnovit. Hrál jsem kdysi klerika: Lucinka, vampíra: lukin a podobně. Nyní mám zatím pouze dvě postavy celkem čerstvě založené.
Klerička - Lucie specializace Medik
NB Warrior - Ruxik skillcup cca 860
3. Jak jsem již napsal hrál jsem cca před 7-8 léty s pauzami, v guildách jsem nikdy moc nebyl , spíše jsem chodil jako pomocník, protože jsem měl tenkrát spoustu kamarádů co hráli UO, hlavně z Intru. Nikdy předtím jsem to vlastně nezačal hrát pořádně.
4. Mám spoustu mimo-herních aktivit, jako jsou různé sporty, kolo, brusle, motorka, paragliding, snowboard. Takže abych přiznal pravdu jak je venku velmi hezké počasí, moc ve hře nejsem

5. V dungu dělám co se mi řekne a myslím si, že se velmi rychle učím. Považuji se za velice univerzálního učedníka

6. Uvítal bych i nějaké srazy

7. UOAM mám, ICQ také, TS mám.
8. Myslím si, že jste aktivní a v pohodě lidi, myslím si to jelikož občas sleduji aktivitu různých lidí na trhu. A neviděl jsem tam od vás nikdy žádné urážky, či narážky.
9. Momentálně nejsem v žádné guildě, potkal jsem pár lidí, kteří mě jako nováčka zaučili a obdarovali docela velkým množstvím itemů a GP, které jsem si mohl nechat či prodat což mi velice pomohlo. Bohužel jak byly ty znovu-začátky chaotické, kolikrát si ani nepamatuji jména těch hráčů, myslím si, že někdo do vás, MG, či z WR a tak podobě

10. Mám docela špatnou paměť na jména a nicky. To byste o mě asi měli vědět

11. Momentálně hraji cca měsíc a půl. Jak jsem již psal, už dříve jsem hrával a považuji se tak nějak za středně pokročilého hráče

12. Moje ICQ je 708176987
Díky za chvilku vašeho času při čtení mé přihlášky.
Budu se na vás těšit,
tak zatím ahoj,
Lukáš